Nu söker vi nya medarbetare!

Vi är i dagsläget sju konsulter i vårt företag, men vi vill bli fler!

Vi söker två systemutvecklare med inriktning på Data Warehouse, Data Engineering och Business Intelligence till vårt team i Stockholm. Vi är intresserade både av dig med en lite mer senior profil (flera års erfarenhet) och dig med en mer junior profil (något års erfarenhet).

Du har erfarenhet av Data Warehouse och Business Intelligence antingen som anställd eller som konsult. Du har en relevant teknisk bakgrund och utbildning, samt ett driv och en vilja att fortsätta utvecklas inom ditt område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av etablerade databaser och ETL-verktyg, goda kunskaper i SQL samt kunskaper i något programmeringsspråk som till exempel Java eller Python. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som konsult i våra kunduppdrag i Stockholmsområdet. Mellan uppdragen finns det också möjlighet att jobba och utvecklas tillsammans med oss inom vårt produktutvecklingsprogram. Vid behov får du kompletterande utbildning inom relevanta teknologier och utvecklingsmetoder.

Vi ser gärna att vår gemensamma resa startar med att du jobbar några månader tillsammans med vårt team som hanterar ett antal kunder på deltid och jobbar med produktutveckling parallellt. På så sätt lär vi känna varandra, du får lära dig vårt sätt att arbeta och vi får lära oss av dig. Sedan är målet att slussa ut dig på intressanta uppdrag!

Vi jobbar med etablerade metoder och verktyg som SQL-databaser, ETL-verktyg, Data Vault och Kimball. Vi är inne på en intressant resa där vi kombinerar detta med nya teknologier som molntjänster, Big Data-teknologier, Machine Learning, med mera. Allt för att skapa framtidens lösningar inom vårt område!

Det här jobbet är en möjlighet för dig som vill vidareutvecklas inom framtidsbranschen Data Warehouse och Business Intelligence.

Placeringsort för tjänsterna är Stockholm.

 

Kolleger runt ett bord

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta Carl Lindman, carl.lindman@bisolutions.ax , +358405032634.

Ansök genom att skicka in din CV till carl.lindman@bisolutions.ax.