Nu söker vi nya medarbetare!

Senior Data
Engineer

JUNIOR DATA
ENGINEER​

Vi söker två systemutvecklare till vårt team

  • Senior Data Engineer
  • Junior Data Engineer

För båda rollerna bör du ha en relevant teknisk bakgrund, samt ett driv och en vilja att utvecklas inom området Data Engineering. Du har erfarenhet av att jobba med databaser, goda kunskaper i SQL samt goda kunskaper i något eller några programmeringsspråk. Du vill jobba på ett modernt sätt med nya teknologier, och har ett agilt DevOps mindset. Du har en relevant teknisk utbildning på universitets- eller högskolenivå.

För rollen som senior utvecklare ser vi att du har några års erfarenhet. Du är beredd att ta seniort ansvar för att skapa välfungerande tekniska lösningar som gör kunden nöjd. Du sätter dig gärna in i tekniska detaljer, samtidigt som du kan ta ett helhetsgrepp vad gäller arkitektur, processer, och förståelse för kundens behov. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet som tech lead och arkitekt.

För rollen som junior utvecklare ser vi att du är i slutskedet av dina studier, nyligen klar, kanske har du viss arbetslivserfarenhet. Du vill få en roll där du direkt får ansvar att utveckla lösningar tillsammans med mer erfarna kollegor. Du tycker framtidsområdet Data Engineering är intressant, och ser fram emot att utvecklas i den rollen. Den här rollen kan också vara på deltid vid sidan av dina studier.

Känner du att du är någonstans mitt emellan dessa två roller? Inga problem, även då vill vi gärna få in din ansökan!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som konsult i våra kunduppdrag, som en del av vårt team med erfarna och trevliga medarbetare. Mellan uppdragen finns det också möjlighet att jobba inom vår interna produktutveckling. Vid behov får du kompletterande utbildning inom relevanta teknologier och utvecklingsmetoder.

Som utvecklare / Data Engineer hos oss får du jobba med tekniska utmaningar med fokus på systemintegration, dataintegration, datamodellering samt visualisering av data för slutkunder. Vi jobbar på ett modernt sätt där sedan länge beprövade verktyg som SQL-databaser och ETL-verktyg kombineras med nya teknologier som molntjänster och  Big Data-teknologier. Allt för att skapa framtidens lösningar inom vårt område.

Det här jobbet är en möjlighet för dig som vill vidareutvecklas inom framtidsbranschen Data Engineering.

Placeringsort för tjänsterna är Mariehamn, men arbetsresor i varierande utsträckning till Stockholm kan förekomma. Även placeringsort i Stockholm kan diskuteras.

Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdag är 6 april.

Kolleger runt ett bord

Vill du veta mer?

Kontakta Carl Lindman, carl.lindman@bisolutions.ax , +358405032634.

Ansök senast 6 april genom att skicka in din CV till carl.lindman@bisolutions.ax.