Nu söker vi nya medarbetare!

SYSTEM​UTVECKLARE
&
BUSINESS INTELLIGENCE KONSULT

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför utöka vårt team.

Till rollen som Systemutvecklare söker vi dig som vill jobba som konsult inom systemintegration och Data Engineering. Du har en bakgrund som systemutvecklare, goda kunskaper inom dataintegration och programmering, samt gärna erfarenhet av ETL- och datalagerutveckling. Du kommer vara med i hela utvecklingsflödet från kravanalys till färdig lösning, som en del i ett erfaret team som jobbar agilt och med ett devops mindset.

Till rollen som Business Intelligence konsult söker vi dig med goda kunskaper inom Business Intelligence system, gärna erfarenhet av att jobba med databaser och SQL, samt ett stort intresse av att förstå kundens affärsprocesser och analysbehov. Du kommer jobba nära våra kunder med hela utvecklingsflödet från kravanalys till datamodellering och visualisering av data.

Vi är öppna för intresseanmälningar både från dig med lång och gedigen erfarenhet, samt från dig med en relevant utbildning men som ännu inte har lång arbetslivserfarenhet.

Placeringsort för tjänsterna är Mariehamn, men arbetsresor i varierande utsträckning till Stockholm kan förekomma. Även placeringsort i Stockholm kan diskuteras. Det är även möjligt att delvis jobba remote hemifrån.

Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din intresseanmälan!

4 maj är sista ansökningsdag. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som konsult i uppdrag hos våra kunder på Åland och i Stockholm. Mellan uppdragen finns det också möjlighet att jobba inom vår interna produktutveckling. 

Vårt team består av erfarna och trevliga medarbetare. Vi sitter centralt i Mariehamn i fina kontorslokaler. I ett litet och agilt företag som vårt är beslutsvägarna korta, och det finns alla möjligheter att påverka sitt eget arbete. 

Vid behov får du kompletterande utbildning inom relevanta teknologier och utvecklingsmetoder.

Hos oss får du jobba med intressanta tekniska utmaningar – allt för att skapa framtidens lösningar!

Kolleger runt ett bord

Vill du veta mer?

Kontakta Carl Lindman, carl.lindman@bisolutions.ax , +358405032634.