Nu söker vi nya medarbetare!

Var med och skapa framtidens lösningar!

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som konsult i uppdrag hos våra kunder på Åland och i Sverige. Hos oss får du jobba med moderna verktyg och metoder för att processa stora och komplexa datamängder, med målet att skapa värdefulla analysapplikationer för våra kunder.  Mellan uppdragen finns det också möjlighet att jobba inom intern produktutveckling. 

Vårt team består av erfarna och trevliga medarbetare. Anställda hos BI Solutions får förmåner som friskvårdskuponger, lunchkuponger, företagshälsovård, mobiltelefon och dator samt möjlighet till hybridarbete. 

Våra kontorsutrymmen i centrum av Mariehamn bjuder på en trevlig arbetsmiljö inklusive gott kaffe och regelbundna afterworks. I ett litet och agilt företag som vårt är beslutsvägarna korta, och det finns möjligheter att utvecklas och påverka sitt eget arbete. Vi är ett nytänkande företag där våra anställda och kunder står i fokus.

Vill du veta mer?

Kontakta Carl Lindman
carl.lindman@bisolutions.ax
+358405032634

Vill du bli en del av vårt team?

Är du utbildad civilingenjör, datavetare, systemvetare statistiker, ekonom med IT-inriktning eller har en liknande utbildning?

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare!

Som en del av ett erfaret team är du med i hela utvecklingsflödet från kravanalys till färdig lösning.

Hos oss får du utveckla system som processar stora och komplexa datamängder samt i nära kontakt med våra kunder.

Vi jobbar med bland annat:

  • Dataintegration och programmering
  • SQL och databasutvecklin
  • AWS, Azure, och Snowflake.
  • Python, Java, R, etc.
  • ETL-verktyg, Machine Learning och Spark.

Vi erbjuder kompletterande vidareutbildning inom de metoder och arbetsverktyg som vi använder. På BI Solutions erbjuder vi dig en rolig och utmanande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och växa.

Placeringsort är Mariehamn, men arbetsresor till Stockholm kan förekomma. Även placeringsort i Stockholm kan diskuteras.

Vi är intresserade av medarbetare som har en relevant teknisk bakgrund, gillar att samarbeta, är driven och analytisk.

Låter det här intressant?
Välkommen att höra av dig!
carl.lindman@bisolutions.ax
+358405032634

Business Intelligence konsult

Vi söker en Business Intelligence konsult som vill jobba analytiskt och i nära kontakt med våra kunder. Som vår Business Intelligence konsult får du jobba nära våra kunder från kravanalys till datamodellering och visualisering av data. Vi söker dig som är systemvetare, ingenjör, statistiker, ekonom med IT-inriktning eller har motsvarande utbildning.

Vi värdesätter: 

  • Erfarenhet att jobba med databaser och SQL
  • Analytiskt tänk, där du kan förstå kundens data och affärsprocesser
  • God kundkontakt
  • Kunskap inom Business Intelligence verktyg som PowerBI och statistisk analys.

 

Du behöver inte nödvändigtvis ha en perfekt matchande erfarenhet av rollen som Business Intelligence. Vi är öppna för ansökningar både från dig med lång och gedigen erfarenhet, samt från dig med en relevant utbildning men som ännu inte har lång arbetslivserfarenhet. 

Det viktiga är att du har en relevant teknisk bakgrund, har en bra samarbetsförmåga, är driven och analytisk. Vi erbjuder kompletterande vidareutbildning inom de metoder och arbetsverktyg som vi använder. På BI Solutions erbjuder vi dig en rolig och utmanande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och växa.

Placeringsort för tjänsten är Mariehamn, men arbetsresor till Stockholm kan förekomma. Även placeringsort i Stockholm kan diskuteras.

Låter det här intressant? Intervjuer kan ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot din ansökan och löneanspråk senast 9 januari.

Ansökan och frågor skickas till Carl Lindman
carl.lindman@bisolutions.ax
+358405032634