Nu söker vi nya medarbetare!

SYSTEM​UTVECKLARE

Vi söker systemutvecklare till vårt team!

BI Solutions står inför en intressant resa, där vi dels kommer satsa vidare på vårt kärnområde som är Data Engineering, Data Warehouse och Business Intelligence. Vi avser också att under de kommande åren bredda vårt verksamhetsområde för att skapa ett bredare erbjudande inom systemutveckling och systemintegration.

Vi söker dig som vill vara med på denna resa!

Du som söker har en relevant teknisk bakgrund, samt ett driv och en vilja att utvecklas inom Data Engineering, systemintegration och systemutveckling. Du har goda kunskaper i något eller några etablerade programmeringsspråk, samt erfarenhet av att jobba med databaser inklusive goda kunskaper i SQL. Du vill jobba på ett agilt sätt med nya teknologier, och har ett DevOps mindset. Du har en relevant teknisk utbildning på universitets- eller högskolenivå.

Vi är öppna för profiler med både lång och gedigen erfarenhet, samt för ansökningar från mer juniora profiler. Tillsammans syr vi ihop ett paket som passar både dig och BI Solutions!

Placeringsort för tjänsterna är Mariehamn, men arbetsresor i varierande utsträckning till Stockholm kan förekomma. Även placeringsort i Stockholm kan diskuteras.

Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din intresseanmälan!

Vi behandlar inkomna intresseanmälningar löpande.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som konsult i våra uppdrag hos kunder på Åland och i Stockholm. Mellan uppdragen finns det också möjlighet att jobba inom vår interna produktutveckling. 

Vårt team består av erfarna och trevliga medarbetare. Vi sitter centralt i Mariehamn i fina kontorslokaler. I ett litet och agilt företag som vårt är beslutsvägarna korta, och det finns alla möjligheter att påverka sitt eget arbete. 

Vid behov får du kompletterande utbildning inom relevanta teknologier och utvecklingsmetoder.

Hos oss får du jobba med intressanta tekniska utmaningar – allt för att skapa framtidens lösningar!

Kolleger runt ett bord

Vill du veta mer?

Kontakta Carl Lindman, carl.lindman@bisolutions.ax , +358405032634.

Vi behandlar inkomna intresseanmälningar löpande.